jag vägrar ha något att säga!

Förlåt, jag dissade släktträffen med köttgryta till kaffet och fantiserade istället. Men enligt ryktet var hon fantastisk (eller fanatisk? snarlika ord det där). Hon hade doppat ljus och gjort chokladtomtar, och hennes stolar hade nummer under sig. Men hon hade inte vindruvs plantor inomhus som min andra släkting.

Och imorgon ska jag till köpenhamn och se nötknäpparen, det kommer bli ball. Först ska vi gå till hvidshvinsstohve eller vad det heter och dricka glögg. Jag har ingen aning om varför men det ska tydligen vara trevligt.
F.ö. borde någon bli stolt över mig hur lite jag rökt under dessa dagar (något annat vore ju konstigt med tanke på hur släkten hänger över mig) (och vi ska inte prata om hur mycket jag snusat...)

Igår natt satt jag och min mor och beställde fina klänningar till mig, om dom inte hinner komma före nyår kommer jag få en liten tår i ögat så jag måste ut i den där hatälskade mellandagsrean och hitta något. palla. Och vad ska man göra? Jag har en middag, jag har en reserv efter middagen, men jag vill inte ha en reserv! jag vill ha en fet plan!!! förra året var nog ganska bra(?) kan caro vara så gullig och anordna en fest? (hehehe)

antar att jag borde sova nu för jag ska upp tidigt imorgon och göra mig fin för danmark!
Jag ville bara säga att...jag har inget att säga och no one´s gonna love you more than I do.
Anything to make you smile :)

this is forever augustine

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
en kyss innan du går
en kyss att bygga en dröm på       
Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag
 

Det är jul, min mormor kommer närsomhelst, vi ska inte ha några julklappar och höjdpunkten kommer antagligen vara nötknäpparen i köpenhamn den 26. Det är i stunder som denna ni kan skratta er lyckliga att jag fortfarande inte raderat denna pyttelilla blogg, för jag lovar, med eller utan julklappar är vår jul hysterisk, kaotisk och full av olyckor.
Jag kan redan nu avslöja att vi ska resa och hälsa på släkting bodil + familj, lovely! (har inte den blekaste vem denna brud är) Vi ska få lammgryta till kaffet, det låter väl...bra?


(jagärbrapådethärmedklurigasitvationer)
O kan du älska mig,
som trottoaren älskar förloraren?
Och kunde du älska mig,
om jag föll... i tusen bitar?
O kan du älska mig,
som tjackpundarn älskar sin barndom?
O som Romeo älskar Julia?