nytt inlägg: leker att jag är bil

Den senaste veckan har jag gått in på denna blogg inte mindre än tre gånger bara för att se att ingen har uppdaterat den,
är det inte konstigt? jag vet att det är min blogg och att ingen har mitt lösenord men varje gång blir jag lika chockad över att ingen uppdaterat den åt mig.
När sara sedan mycket hedersvärt omtalade min blogg i sin egna lilla hörna (zarz00r.blogg.se) kände jag att det var dags att rycka sig i kragen, tömma blåsan, pilla lite i näsan, sträcka på mig och släppa en brakfis. nej. det jag menade...eh.. det var dags för ett nytt inlägg helt enkelt!

jaha okej, jag kände pressen att skriva värsta roligaste bästa inlägget men Armann är död så jag har inte lust, istället länkar jag hans senaste låt.
http://files.rappareisamverkan.se/Armann/Cyklar-Runt-singel/Cyklar-Runt.mp3

VADDÅ VÄX UPP? JAG ÄR BARA 38 ÅR!

jaha, men okej, vad händer då?
Spyken er for vildt! (nawt?) drama drama drama! Det här med spyxet börjar gå över styr, eller uppriktigt sagt, det är inte spyxet, det är jag. Ni förstår, jag är inte med i spyxet men jag har värsta kollen och ja, jag har varit med på en spyxfest. helt fel! så jag kände att jag var tvungen att crasha festen genom att ringa dit icke spyxare och ha ett "vi-är-inte-med-i-spyxet-möte" om jag minns rätt slutade det med att jag sa racoon otaligt många gånger och sen missade trädet för jag gick hem och sov. (nej, jag tänker inte förklara det där med trädet).

Haha när vi börjar komma igång lite smått såhär kan jag ju berätta om när jag kom hem i lördags.
Jag var så otroligt packad så när jag ramlar in genom dörren slår jag i väggen så hårt att en öl sprängs i väskan,
i förtvivlan skriker jag till (det var ju inte helt smärtfritt faktist). tydligen är min mamma vaken (eller väcktes?) så hon kommer ner för att möta mig, jag (som är nerdränkt i öl, andra helgen irad) låser snabbt in mig på toan och välter halva badrummet i ett försök att få av mig byxorna.
mami försöker hålla en konversation med mig men inser snabbt att vokalerna som kommer ur min mun inte kan tolkas som ord. så småningom lyckas jag hamna i min säng.
Vid halv sex tiden vaknar jag igen och är asigt hungrig och törstig, jag snubblar ut i köket (lika dräggigt full som jag var några timmar tidigare) tar ett glas vatten och springer rätt in i en vägg. jaja shit happens tänkte jag och la mig igen.
När jag klockan tio på morgonen vaknade och inte hade nyktrat till det lilla minsta var det inte kul längre,
gav jag upp och åt en macka.
magiskt nog hade jag konverterat till bakis vid halv ett då ida ringde och sa att jag skulle skynda till stationen.
det gjorde jag