hehe

såå...nu ligger jag här i stora sängen (ja, min säng är stor!) och känner mig pömsig(som i tröttt,inte som i sugen på sex) (jo förresten, pömsig som i sex, och i trötthet)..(dubbelpömsig). Känner mig lite för normal för att ha genomgått ett boxpass med sara. tyvärr urartade passet ganska fort till en simulering av en våldtäkt. det blev nästan lite läskigt när sara började skrika "nu tar han dig, han tar dig!!! SLÅ HONOM!!!!".
Imorgon är det en ljuv dag, det är nämligen d-dag! först ska jag gå upp lite för tidigt och ha trumlektion, min supersöta alldeles galna trumlärare a-k gav mig tre papper fulla med komp i läxa, vad gjorde jag för att förtjäna det där? Det läskiga är att vi är alldeles för lika, samma uttryck,klädstil och vi lyckas alltid ha håret likadant. tur att jag inte är blond längre för det hade bara blivit pinsamt. Sen ska jag gå på bio med olofofofof, vi ska se den dära slumdog millionaires som ska vara fantastisk. känner peppen!
Inte helt okej är att det finns bilder på mig från heta stolen i fredags, dessutom finns det inte på någon av de andra offren! men tydligen var det några fina som tyckte att jag var bäst så det var väl därför (självgod? ja ganska) men man vill inte direkt se hur svettig och ensam man såg ut där.
simulering: du sitter i enn nersläkt rum, du har en varm lampa i ansiktet så du ser NADA! du vet att typ 20 pers sitter och lyssnar på allt su säger. Frågor såsom : "vem i gruppen har du helst sex med? vad tänker du på när du onanerar"? avfyras i rask takt och alla väntar knäpptyst på ditt svar.. det är något med den lampan, man blir äckligt ärlig och säger saker du inte skulle sagt annars och saker du knappt visste att du tyckte. Underbart hemskt älskvärd lek det där!

nu ska jag väl egentligen gå och sussa för jag är ubertrött och vad ska man vara vaken för?
att vara vaken är för töntar!

pusshajjjj!
"anotherone bites the dust"

satan! ett litet sms berättade för mig att jag måste gå upp ännu tidigare! jag borde VERKLIGEN sova nu!

skroobel

Oherregud, det har varit en lååång helg!! och det värsta är att jag har en superlång vecka framför mig!
Den kommer innehålla allt från jobbig träning (box imorgon sara!) (sen var det ju det här med capoieran..) till lunchkonsert till prov till pex.. oh herrejävlar säger jag bara!

heheheeee imorgon är sista hjärntvätten (förlåt..ensemblelektionen) innan lunchkonserten på torsdag.
jag har inget intressant att säga (egentligen massvis?) men min hjärna går på högvarv och det är jobbigt..

sååå....(jag behöver komma på något roligt att skriva här snart) pusshajj!

ett brev från någonstans till ingenstans

Du har inte hört av dig på länge
173 dagar faktist nu.
Men vem håller koll på sånt?
jag har fortfarande en intressant roman i väskan,
mest för att verka interlektuell
och intressant.
inte så ensam helt enkelt.
Jag har börjat undra, när kommer folk vilja vara som mig?
ensam med ett dåligt flås
Med lovika vantar och gräsliga 70-tals mössor i brunt
Jag har kvar din malätna islandströja,
men den luktar inte som dig längre.
Den tappade charmen efter att l.
Det var påskhelg nyss
du kanske märkte?
Egentligen går allt bra nu.
Pappa ska resa och mamma har fullt upp
och min skola tar snart slut...
Hunden, hon dog
hon saknade väl dig.
Vart tog du vägen och varför försvann du?
Du dödade min hund.


Världen är ändå ganska söt va?

God natt!


hoho!

jag skulle så gärna (hjärna) vilja berätta om min helg för den har så otrooligt många roliga historier, men jag känner att jag är alldeles för lat.
Så istället ska jag erkänna en liten sak, om ni inte redan visste det har jag blivit den mest okvinliga kvinnan i lund. Jag sitter i min säng, bakissvettig (hatar bakissvett, men så är det, super man får man ta konsekvenserna, jag råkar bara vara lite extra konsekvensig idag), en alldeles för sunkig snus i munnen och jag har spelat dataspel sen jag vaknade, HEJ KOM OCH TA MIG! jag är sexig...lovar! antagligen luktar jag äckligt också, vet inte.
iaf, det här dataspelet måste vara det bästa någonsin! Den innehåller sjutning, färger,njutning och spänning! bubble shooter heter det. länken finns nedan :D
http://www.hamsterpaj.se/onlinespel/klassiker/bubble_shooter.html

nu vet ni vad jag ska göra resten av dagen dessutom!

PUSSHAJJJJJJJJJ

skroobel

mest hört på spyken idag: jag är blind (åh spyken <3)
mest sär idag: sex ungdomar som krockar när de försöker gå i fjärdedelar och klappa i trioler
mest random idag: den kåta hunden på tv

Jaha...visst blir allt otroligt humoristiskt såhär i början av våren?
så fort någon genomskinligt vinterblek svenne kommer ut i solen hör man ett väsande ljud och ser personen rygga bakåt och hålla händerna för ansiktet. När man väl har vant sig vid att det faktist inte är becksvart ute uppstår ett nytt problem...
solen har en förmåga att lysa en i ögonen när man är som minst beredd och då finns det bara en sak att göra. skrika högt och ljudligt att du är blind och kasta dig åt sidan.... alltså, våren är en UNDERBART humoristisk säsong.

Men nu till mer allvarligare saker, jag har två spel på min mobil, ett tråkigt och ett roligt. nu har jag klarat det roliga två gånger denna veckan och börjar tröttna på att jaga fiskar. Ska jag börja spela det tråkiga kortspelet eller ska jag leta fram ett gammalt gameboy? och skulle jag våga ta med mitt gameboy till tex...skolan eller gerda?
svåra frågor det här..och funkar mitt gameboy ens?

Åh jag måste lära mig somna tidigt!
PUSSHAJ
"ursäkta, jobbar ni med media eller?"

Den handlar inte om dig, den handlar om mig.

Ikväll (snart inatt) är jag lite förrvirrad. Eller nej, inte lite, jag är så förrvirrad att det gör ont. Ni vet där inne? bakom allt, i själen? Precis där gör det ont. Där hjärtat sitter.
Jag vet inte om det är vår tröja som luktar dig, eller om det är helgens händelser, eller om det är låten jag lyssnar på, men allt jag vill göra är att krypa tillbaka in i din famn, titta dig djupt i ögonen och du ska le sådär snett som du gör.
Äsch, alla är vi mer eller mindre kära i kärleken. Nu ska jag skärpa mig från mina flickdrömmar och återgå till det som faktist är på riktigt.

Random grej: jag och klara var på en föreläsning idag som hölls av vår kompis från enköpings storebror! random!!!!

tp pss lr ngt jg brr mg nte (jag använde så kallat "internet language")

ååh hillevi!

Ibland är jag så otroligt korkad, eller nej, jag låter snarare bli att tänka efter...
Mina kära föräldrar och jag satt och disskuterade vid matbordet, av någon anledning kom vi in på fredag den 13. Helt plötsligt hoppar en groda ut ur min mun och jag säger glatt "lite synd att man inte tänkte på det 13.13 i fredags" "då hade det ju varit 13.13-13/13-13 bara 13!!! nej hillevi nej!!! mars är inte den 13 månaden (för det finns bara 12) och det är INTE 2013 i år!!
Det slår mina fågelkommentarer i höstas, men det slår inte den gången jag var övertygad om att grekland aldrig har varit en stormakt, eller gör det det? För att tänka mycket tänker jag väldigt lite....

Nu ska jag torka mitt hår och sätta på mig min lilla pjamas (aka min 100% svensk tröja) (lite rasistisk, väldigt rolig!!)
God natt sveriges befolkning och önska sveriges största bloggare en god natt!
(nej, jag menar inte mig själv, men blondinbella behöver säkert en god natt, så önska på!)

f.ö. är det bud på att trycka hem Anchorman från cdon.com för 59 kr, lovar, roligaste filmen!

update!

Först och främst ska jag be om ursäkt till en viss sara och en viss kyrre för att jag ljög för er, jag uppdaterade inte direkt när jag kom hem (som ni märkte :P).

Iallafall iallafall, igår testade vi tre sköna pullor en ny manlig sak, boxning! det var det sjukaste på länge (svaga hillevi satt och grät i ett litet hörn)... Men det är bud på att göra det igen, även om troskanterna på brunabruden bredvid oss var unbelivible framträdande...

sen ska jag väl också be om ursäkt till hela sveriges befolkning (japp, så många är det som läser min blogg! jag borde börja write on english så everyone kan read det I skriving) för att jag inte var parlinotomte i fredags, jag var "lykke li", det betyder i stort sätt att jag har mina vanliga kläder men sätter upp håret i en liten wannabe tofs...

Sen var det ju en valig dag idag också, eller valig var den ju inte, det började med ett hemskt historiaprov som förhoppningsvis gick bra! dumma dumma essäfrågor!! men det är okej, skitsmart som jag är klarade jag säkert det.... På tiorasten åt jag en fantastisk (fanatisk?) toast från cafeterian, som jag brukar säga: du har inte gått på spyken om du inte har ätit en härlig skånsk toast från cafeterian, så om du inte har det så springspringspring och köp en genast!!
Sen har jag ju varit en ängel och hjälp min favvoensemble (näst efter min egen då) genom att spela trummor åt dem! finns deet något ljuvare instrument? skulle inte tro det grabben!!!

Jaha, nu är ni lite uppdaterade på mitt meningslösa liv!! (jag orkar inte berätta taggtrådshistorien som jag tror jag lovade någon att jag skulle göra, men den kommer väl så småningom)

PUSSHAJJ!
"I had a...a spackel accident"

hej!

Ibland spelar det ingen roll ifall det är ett marsvin eller en släkting som dött, det går på ett ut, och det känns lika konstigt.

Nu har jag varit ledig i fyra dagar, OH HEAVEN! Dom dagarna har spenderats....väl (iom att lördag natt tills imorse bestog av lökande) (lökande: duscha inte, enda drickan är läsk, rör dig så lite så möjligt och titta på tv så mycket så möjligt).
Idag var däremot en aktiv dag! väcktes åtta.noll.noll och sprang in i duschen och snabbt in i bilen mot mammas jobb, springa omkring på operan i en timme, titta på mammas nya pjäs och efter det kom den himmelska turen mot stationen, vackert väder, gott om nikotin, gott om pengar och framför allt: Gott om mig och gott om tid!
jag spenderade väl kring 500 spänn på..skit? (jag hjälper lågkonjan, det är mitt skäl).
nä men jag fick en del fixat, t.ex. min super oheta klädsel till kändisfesten på fredag (jag och ofelia tolkade kändis lite fritt och kommer vara iklädda parlinotomte kostymer) (menar, vem känner inte till parlinotomten? en riktig kändis!!)
På fredag är det alltså en gul ohet polotröja och gula strumpbyxor som gäller!!! (på fredag fixar vi tyg till luvan och bomull som vi ska måla gul till skägg, icke att förglömma den viktiga gula ansiktsfärgen!!) nu måste jag bara hitta en lämplig kudde som jag kan släpa med till mage....
Hahaha många tjejer satsar ju på att vara så het så möjligt när man träffar exet (det är alltså exet som håller i festen) (dessutom kommer alla vara där som jag vill vara snygg inför) men istället satsar jag på att vara GUL! och som alla vet gul=ful!

Minns i November den Ljuva September.

hej!

"jag vill slita av mig mitt liv som en t-shirt och köpa mig ett nytt med någon som dig"

Vad får man skriva i en blogg?

man får inte skriva att man mår dåligt, då är man deppig och tråkig
man får inte klaga, då är du dryg och otacksam
man får inte säga att man är lycklig, då skryter man
man måste ha något att säga, då är du tråkig
men uttrycker du vad du tycker, då är du ett jävla pk svin
eller så är du så jävla politiskt inkorekt att du suger balle
dina åsikter är inte dina egna, du måste citera någon.

men vad ska jag skriva då?
om jag inte vill vara deppig,tråkig,dryg, otacksam, jag vill inte vara en skrytapa, ett pksvin och jag vill inte suga på din balle, och om jag bara citerar folk, då säger jag ju inte något?

men en blogg, det måste du ha, annars är du en nobody! precis lika obetydlig som du är om du aldrig synts i tv, hörts i radio eller varit i tidningen. Du finns knappt.

jaha? men om jag varit med på radio, tv och i tidningen, jag har en blogg, finns jag mer än dig då?
och om jag skriver vad jag tycker här, tycker jag då mer än dig?
om jag har 200 vänner på facebook, är jag värd din vänskap då?
om folk läser min blogg, tycker jag smarta saker då?

"man kommer inte ihåg människan, man kommer ihåg idealen"
"och idealen känner inte smärta, inte kärlek"

Jag antar att ni inte förstog det, men jag är lycklig, och jag älskar mitt liv.
Jag ville bara ifrågasätta min lilla blogg, tänka lite (låta bli att plugga lite)
Lite random citat, för citat, det Måste man ha!

Pusshajj
(and wait for it, here comes the crescendo)