dom sa:

Dom sa att inget här i världen är fritt, men säg mig då kära vän, varför uppfann vi då ordet fri?


Alla människor har saker som gör dem lyckliga, jag har massvis.
Häromdagen upptäkte jag en ny sak: hoppa i sängen! När man var liten gjorde man det hela tiden och jag kände ett sånt starkt sug häromkvällen att jag var tvungen att testa. och jag lovar er, att så kul har jag inte haft med mig själv på hur länge som helst (möjligtvis när jag skrämde brevbäraren, men då var jag ju knappt själv och det är en heeelt annan historia!)
iaf, dagens fredags tips är inte att gå ut och festa eller se på idolfinalen eller på spåret, det är att hoppa i sängen, ställ er upp och hoppa som ni aldrig har hoppat förr!!

Christa på en studsmata i Missoula MT i sommras.


Superhörsel

Kommer ni ihåg när man var liten och skulle göra hörseltest? Jag minns det som om det var igår, eller det gör jag inte men jag brukar tänka på det ganska ofta.

Man satt där i det lilla rummet, all alone med en läskig tant. Hörlurarna skavde på mitt lilla barnhuvud. knappen i handen var genomsvettig av nervositet.
Jag spetsade öronen som aldrig förut för att uppfatta varje litet ljud som kom genom hörlurer och var supersnabb med att trycka på knappen, aldrig skulle någon varit så duktig som jag varit. Jag skulle ha superhörsel! Jag ville rädda världen med min otroligt omänskligt bra hörsel. 
Men som vanligt har barn alldeles för bra fantasi, jag har ingen superhörsel, provsvaren var helt okej.

Jävla skit. superhörsel my ass. trist!

ni får ingen bild, jag är typ döv.


Kära Blogg



Kära blogg!
Du är i princip död, men du skadar mig fortfarande!
När jag går på mina promenader funderar jag på vad jag skulle skriva i dig ifall jag varit aktiv. Det hade kryllat av inlägg med konstiga observationer, brev till ingen etc etc. Det är nog tur att jag inte skriver i dig, jag hade avslöjat så mycket skit som pågår i mitt huvud.

I skrivande stund sitter jag i en datorsal på spyken och pratar bloggar. Vi borde skriva ett brev till våra framtida barnbarn om vad kultur idag är, men det gör vi inte!
Nutida konst är en otroligt konstigt ämne, fast jag måste erkänna att jag gillar det.
Vad är konst idag? men ööööh inget djupt shit i min blogg!

Nu ska jag komma på någonting att gästblogga om i mina kära kamretas blogg (visomforsvann.blogg.se)
för JA, jag tänker gässtblogga, antingen ni vill eller inte!

MOHAHAHAHA

jag skall ta över världen. shit vad flippat, fet text, omg!