Gratulerer på Dagen!

Idag är det suttende Maj! Norges nationaldag, det har jag firat genom att skriva hela norges nationalsång i ett sms till ida,
den heter ja vi elsker dette landet och handlar (vad jag kan förstå) om typ  vikingar som krigar och en kille som står på en klippa med en glänsande hjälm för att männen ska hitta hem. gulligt!
Iaf, det får mig att tänka på sverige, klensverige, vi har ju tagit bort nationaldagen och firar istället svenska flaggans dag, why? för att vi är klena.
Snart byter nationalsången namn till Svenska flaggans sång och det blir förbjudet att hålla för hjärtat när man sjunger den! Men jag ska inte klaga, jag kan knappt texten.
Tycker dock fett synd om mamma som ska hålla svenska flaggans dag talet i år på kulturen. (vi behöver ju inte säga att än så länge är det bara jag som har kommit på saker till talet, skyll på mig om det suger!)

None

Nu måste jag snart spela piano, uppspel på onsdag :(
och ja, bilden är tagen med en mobil i åttan, kvaliten<3

ae aeeeeee

det här är inte bra! om 15 timmar ska jag sitta på tidningsmöte och presentera mitt arbete och det är långt ifrån färdigt!
katterevyn är väl en sista finputs klar men vad satan ska jag göra med pysslet? har en polsk labyrint och en ful gubbe utan kläder. tur att vi har matte med bildesteter imorgon, ska ragga upp någon och tvinga den rita...
åhhhngheeeest (ång häst?)

ae aeeeee - som katte revyn skulle sagt!

He went a bit rough on my poetry
Said there's no chance in hell this will ever grow to be anything
He said
I mostly like Dylan myself
I said shocking
Well, he said something I didn't understand
'Cause he was from the south of Sweden, he spoke just like a Dane



090514



Fy på alla som inte ska till siesta! Jag börjar känna lite pepp, om vädret kunde gaska upp sig bara!
Och även hela denna kvällen ska spenderas med att försöka skriva arbeten och artiklar, mustasch deadlinen är imorgon och det är inte långt kvar tills nummret kommer ut (ångest, jag har inte börjat skriva eller rita NÅGOT pyssel, och artikeln ska vi inte prata om...)

Men, trots det gråa vädret har det varit en fin dag med flummigt gehör och slaget om lund match.
4-0, inte dåligt! och spyken får behålla titeln ytterligare ett år!
Nu ska jag försöka laga lite mat, det kommer inte gå så ba men sånt är livet! (varför har tjejer så små fötter? för att de ska kunnastå närmare spisen!)

hej hej välkommen!



Idag var det mattenationella, det kändes skitbra så antagligen gick det åt helvete.

Jag tänkte göra en sån där grej som bloggare tydligen gör, nämligen berätta om min dag!
(nu får ni veta sanningen om hur charmig jag är)

Jag vaknade alldeles för tidigt som jag är tvungen att göra varje morgon, hällde i mig circum en halv liter kaffe
(ja, det är en hälsosam mängd, särsklit till frukost). sen klämde jag mitt finger i dörren så jag var tvungen att gråta lite grann och tvingade mamma att köra mig till skolan (någonstans mellan kaffet och fingret hann jag sminka mig).
när jag ändå hade börjat gråta kunde jag ju lika gärna (hjärna..heh) fortsätta gråta över pressen på matteprovet,
 Som tur var hittade jag bea och ida utanför skolan så jag kunde panikröka lite med dom.
efter matte np åt jag JÄTTEMYCKET (nej, hälsosamt mycket) tomatsoppa med ostmacka.

Fint väder innebär ju också att man måste vara utomhus så det var jag. Då stötte jag på ludwig och björn som tyckte det var en bra idé att gå igenom skolan med cigg, jag föll för grupptrycket.
 Ludwig ville putta ner mig i en buske men det fick han inte.
På spyken har vi ju många människor som är sjuka i huvudet, jag kände att jag behövde umgås med någon som liknade min sinnesstämmning, det blev några estet ettor av könet pojke. En av dom kastade mig i en buske.. :( *lEdSeN*
sen gick jag hem och nu har jag hällt i mig en halv liter kaffe till och tänkt på lökiga ostmackor...mm...ostmacka

Hoppas det kändes givande att läsa, det var JÄVLIGT ogivande att skriva.
och varför ville alla knuffa ner mig i buskarna? fy dig teaterballe!


Att städa på rummet

är som att äta ett paket laxeringsmedel och gå ut och jogga efter. sjukt onödigt

förövrigt, har ni sett dom fräna afficherna från socialdemokraterna med texten "kryssa  hillevi!" ?
jag bryr mig inte om den egentliga betydelsen men det låter lagom snuskigt för mig!

sweet art

Genom tiderna har det funnit några personer (antingen i filmer eller verkliga livet) som gett sig fan på att göra någons dag en gnutta bättre. I många fall räcker det med att le till en okänd eller kramas lite extra hårt.
Men, ibland vill man ta steget längre. Och det är då man kommer i kontakt med sweet arts. Och vänlig som jag är ska jag ge er tips på sweet art.

Filmer med sweet art personer:
-Elling
-Amelie från montmartre
-Big fish
-Fight club


Börja med att se en av ovanstående filmer, alla behöver inspiration. Som Jay alexander för the top models! Låt dig inspireras att skriva tio citat eller små dikter som gör dig glad. Observera att citat och dikter som du själv inte skrivit lämpligtvis bör innehålla människan som hittade på det´s namn någonstans på lappen. sen ger du dig av mot en lämplig affär. Göm lapparna i lämpliga produkter. Om någon personal skulle försöka anklaga dig för stöld får du bara förklara hur läget ligger till och att du gör människor glada. kom ihåg att det inte är så bra att förstöra produkten, eller förpackningen!


I´ll hook you up with some poetry.


festivalsjuka

I skrivande stund sitter jag i min säng, jag har precis dragit upp gardinen. Det är en plågsam lycka att solen lyser i mitt arma ansikte. Jag har alltid sagt att hoffmaestro inte är något för mig, men så här en lördags morgon sitter det ganska perfekt med låtar som So do you och Im not leaving now.
Imorse vaknade jag med nånslags nostalgi chock, nostalgi över tider som vart, pinsamt nog även över spyxet och förfesterna. Men mest av allt fick jag en släng av festivalsjukan.

Jag längtar så äckligt mycket tillbaka till skiten som sätter sig överallt, att prata hur länge som helst med helt okända människor (tyvärr, männen i kebabvagnen räknas inte), supa sig alldeles för full alldeles för många dagar i rad, att se band du inte ville se och missa band du ville se.

Fyfan vad jag hoppas att siesta har IQ nog att sända UEFA finalen (27/5 barca-man united) på storbildsskärm, jag vet att festivalen inte öppnat officiellt men om dom inte gör det måste jag nog stanna hemma tills matchen är över, eller ta med en radio. Ta med en radio är en bra ide!

Det suger att jag är pank och att backa är när jag är i USA. Jag vill på åtminstonde en festival mer än siesta i år, en skitig räcker inte...

Nu måste jag räkna matte hela dagen och antagligen skriva historia arbetet. Järnspikar!


rubrik

för att få uppdatera sin blogg måste man ha något vettigt att säga. och kunna sitt lösenord...

Iallafall, härom veckan fick jag en yttepytte panikattack och tyckte att alla håller på att bli vuxna (hehe roliga tempusändringar förnöjer!) och vafan ska jag göra med mitt liv? jadu lille läsare! idag är jag inte så mycket äldre och jag är inte särskilt klok, men öväktare måste väl ändå tillhöra världens bästa jobb? Brittiska ben (haha sök på brittiska ben så får ni veta vem jag menar) ska ta hand om en ö utanför stora barriärsrevet (om jag inte minns fel?) (älska paranteser). han får cirkum cirkum 880 000 kronor(!!!!!), hans uppgift är att snorkla och blogga. jag snorklar inte och jag är dålig på att blogga men jag är villig att bättra mig om jag får bo på en paradis ö och får fett med pengar...

woawoa!